Apie mane

Visą savo karjeros kelią – maždaug 20 metų buvau arti kliento. Kažkada buvau ta mergina, kuri registruodavo keleivius į skrydį oro uoste, o vėliau tapau vienos kelionių agentūros produkto vadove. Teko bendrauti su potencialiais pirkėjais tiek gyvai, tik ir nuotoliniu formatu. Administravau keletą stambių elektroninių parduotuvių, kurios turėjo tinklus Pabaltijo regione. Ieškojau būdų, kaip padaryti pirkėjų apsipirkimą kuo efektyvesniu, patogesniu, o tuo pačiu, kaip atnešti verslui daugiau pardavimų.

2020 metai, šventai įtikėjusi, jog aukštos pareigos, atitinkamas atlyginimas, garsus kompanijos vardas, didelė komanda man duoda stabilumą tiek profesine, tiek asmenine prasme gavau nemažą smūgį, kai iš darbo buvau atleista. Neverksiu ir nesiskūsiu – jau ilgą laiką erzino 9-17 grafikas, nuolatiniai darbai po darbo, nesibaigiančios komandiruotės ir stresas, kurį patirdavau dėl didžiulio krūvio. Kaip sakau, jeigu pats laiku nepadarysi sprendimų, gyvenimas juos padarys už Tave.

Kad ir kaip tuo metu juokingai atrodė personalo vadovės žodžiai, jog kažkada suprasiu, jog viskas tik į gera, šiandien galiu pasakyti tikrai taip. Turiu du verslus – studiją bei mentorystės verslą. Kokia man nauda lyginant save samdomame darbe ir turint savo veiklas?

 

  • Nėra uždarbio lubų. Jeigu dirbsiu daugiau, sugalvosiu naujų projektų, pravesiu daugiau programų – tai atsispindės mano banko sąskaitoje. Samdomame darbe, nepaisant to, kiek jėgų aš atiduosiu, kiek vakarų prasėdėsiu analizuodama statistiką, ieškodama sprendimų – kas mėnesį mano banko sąskaita padidėdavo visuomet ta pačia sumą
  • Susipažįstu su naujais žmonėmis, gimsta netikėčiausios pažintys ir projektai. Mano kolegos visur buvo nerealūs, tikrai neturiu kuo skųstis, tačiau šiandien aš nežinau, su kokiu žmogumi man teks susitikti, kokia jo patirtis, ką iš jo galėsiu išmokti, kaip galėsiu jį įkvėpti
  • Pati planuoju savo laiką. Na tikriausiai šis savo verslo privalumas yra visiems žinomas, bet vistiek. Galiu dirbti savaitgalį, o darbo dienomis susitikti su drauge kavos ar nuvykti ten, kur žmonių srautai bus mažesni nei savaitgalį. Neprivalau sėdėti prie ekrano iki 17:00 jeigu tą dieną blogai jaučiuosi. Galiu eiti pasivaikščioti, kai šviečia saulė ir dirbti, kai lyja lietus. Esu pati savo bosė, nustatanti savo darbo valandas.

Jei jau skaitai šias eilutes – tikiu, kad ieškai naudingos informacijos ir rūpiniesi savo tobulėjimu bei augimu. Kartu galime padaryti daug daugiau, tad jei tik kils klausimų ar norėsi užsisakyti konsultaciją – būtinai parašyk man.

Bendraukime

El. paštu

gintare@asversli.lt

Telefonu

+37060972700

Facebook

buinovske

Instagram

gintare.buinovske

Visos teisės saugomos © Kopijuoti turinį be raštiško sutikimo draudžiama.

Krepšelis0
Jūsų krepšelyje nėra produktų
Tęsti apsipirkimą
0